POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Lånades ut sex gånger på fyra år – nu lämnar brassen Liverpool permanent

2015 värvade Liverpool den då 18-årige brassen Allan Rodrigues de Souza från brasilianska klubben Internacional. Men på grund av reglerna i England gällande arbetstillstånd har mittfältaren blivit utlånad hela sex gånger, i tur och ordning till SJK, Sint-Truiden, Hertha Berlin, Apollon Limassol, Eintracht Frankfurt och Fluminense.

Nu står det klart att han lämnar permanent för brasilianska Atletico Mineiro, något som bekräftas av bägge klubbarna. I slutändan blev det inga tävlingsmatcher i Liverpool för den nu 22-årige Allan, som vann finska ligan med SJK 2015. Enligt Liverpool Echo har Mineiro betalat dryga 40 miljoner kronor för spelaren, där det även ingår en vidareförsäljnings klausul på 10 procent.

Publicerad 2020-01-09 kl 13:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå