Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare Chelsea-spelare kan bli assistent till Moyes: "En av flera vi pratat om"

Sillybloggen

Tidigare Everton- och Manchester United-tränaren David Moyes tog nyligen över som ny chefstränare i West Ham och håller nu på att sätta sin ledarstab. Ett namn som är uppe på tapeten som ny assisterande tränare till Moyes är förre Chelsea-, Liverpool och West Ham-mittfältaren Joe Cole. 38-åringen avslutade under 2018 sin spelarkarriär i Tampa Bay Rowdies och är därmed fri på marknaden.

– Vi tittar på vad vi kan få in till klubben. Joe Cole är en av flera vi har pratat om och som vi överväger att ta in. Jag tror inte att vi kommer att sätta allt (hela ledarstaben) just nu, det kan dröja fram till sommaren, säger Moyes enligt Sky Sports.

Moyes tog över 29 december och har hittills lett West Ham till en 4-0-seger mot Bournemouth i Premier League och till en 2-0-seger mot Gillingham i FA-cupen. Härnäst väntar på fredag Sheffield United i ligan. West Ham är på 16:e-plats i Premier League.

Annons
Publicerad 2020-01-09 23:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto