POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Bajen in i jakten på Khalili: "Medveten om situationen"

Abdul Khalili har i Turkiet rapporterats vara nära en flytt till serieledaren Sivasspor. Nyligen skrevs att  Khalili var på väg att bryta sitt avtal med sin nuvarande klubb Kasimpasa och skriva på för Sivasspor, men enligt Expressen finns även intresse från Hammarby.

– Jag känner Abbe väldigt bra. Han hade en fantastisk resa i Helsingborgs IF med mig och vi håller kontakten. Mer än så är det inte, vi vet inte var det landar. Men jag är medveten om situationen, säger sportchefen Jesper Jansson till tidningen.

Khalili har tidigare representerat bland annat IFK Värnamo och Helsingborg i Sverige. 2014 lämnade han HIF för Mersin Idmanyurdu och därefter gick flyttlasset till Genclerbirligi följt av den nuvarande klubben Kasimpasa.

I år står den offensive mittfältaren noterad för två mål och en målgivande passning i ligaspelet.

Publicerad 2020-01-09 kl 16:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå