Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Örgryte uppges vilja låna in Djurgårdens anfallstalang: ”Har inte bestämt mig”

Sillybloggen

Adam Bergmark Wiberg hade svårt att få speltid under Djurgårdens guldår 2019. Anfallaren fick bara fem inhopp under säsongen, där det sista kom redan i juli.

Nu ser han ut att kunna hamna i Örgryte, då GP rapporterar att Öis är intresserat av att låna in 22-åringen. Själv vill han inte uttala sig om uppgifterna, men säger att han vill spela matcher.

– Sen om det blir Djurgården i år, eller om det blir någon annanstans, det får vi se. Jag har inte bestämt mig för någonting, man måste komma in nu i början av säsongen och se vart man får den bästa känslan helt enkelt. Så vad det blir är svårt att säga faktiskt, säger han till tidningen.

Tidigare under fredagen rapporterade programledaren för 08 Fotboll Björn Johnson att Kalle Holmberg är nära att ansluta till Djurgården, något även källor till Fotbollskanalen bekräftar. Anfallaren är kontraktslös efter ett antal säsonger i IFK Norrköping.

Annons
Publicerad 2020-01-10 13:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto