POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Peking-anfallaren klar för Djurgården

Kalle Holmberg är, enligt Björn Johnson som är programledare för programmet 08 Fotboll, helt klar för en flytt till Djurgården. Holmbergs kontrakt med IFK Norrköping löpte ut efter förra säsongen och Holmberg själv har bekräftat intresse från den svenska mästaren.

– Jag vet att de är intresserade så det stämmer. Man får ta det lite som det kommer. Men det är alltid roligt när svenska mästarna vill ha en. Det vore ett bra alternativ om det inte blir utlandet, sa han nyligen till FotbollDirekt.

Enligt Björn Johnson kan affären komma att presenteras inom kort.

Källor till Fotbollskanalen bekräftar också att en affär är på gång. Just nu lutar det mot att Holmberg skriver på för Djurgården.

Kalle Holmberg gjorde förra säsongen fyra mål för IFK Norrköping på 25 matcher. Hetast var Holmberg 2017 då han krutade in 14 fullträffar för Peking och vann skytteligan tillsammans med Magnus Eriksson.

Fotbollskanalen har sökt Kalle Holmberg och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson för en kommentar utan framgång.

Publicerad 2020-01-10 kl 11:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå