POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Eriksen överens med Inter

Christian Eriksen kan möjligen ha spelat sin match i Tottenham. Mittfältaren har under en tid ryktats till Inter och enligt den italienska tidningen La Gazetta dello Sport är nu dansken överens med Milanolaget om ett avtal fram till 2024.

Vidare uppger La Gazetta dello Sport att det nu är upp till klubbarna att komma överens om en övergångssumma för Eriksen. Tidigare har danska Ekstra Bladet rapporterat att prislappen lär landa på 210-250 miljoner svenska kronor.

Eriksen sitter på utgående avtal med Tottenham.

Publicerad 2020-01-11 kl 23:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå