POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Kampen om Guidetti tätnar - Feyenoord med erbjudande

Landslagsanfallaren John Guidetti, 27, har under den här säsongen fått ont om speltid med Deportivo Alavés i La Liga. Anfallaren är hittills noterad för sex matcher den här säsongen och kom senast till spel den 17 december mot Real Jaén i spanska cupen. Senast svensken spelade i ligan var också den 3 november i fjol.

Guidetti, som även fick ont om speltid under förra säsongen, spekuleras därmed vara aktuell för en flytt för att få mer speltid inför sommarens europamästerskap. Anfallaren har bland annat placerats i tidigare klubben Feyenoord, men även i mexikanska klubben Cruz Azul. Nu uppges kampen tätna om anfallarens signatur.

W-Radio i Mexiko uppger, via journalisten Carlos Córdova, att Guidetti tycks vara närmare Feyenoord än Cruz Azul. Den nederländska klubben ska till skillnad från den mexikanska ha kommit med ett erbjudande till Alavés, skriver Córdova och hänvisar till spanska källor. A Hora Noticias å sin sida menar att Cruz Azul väntas kontakta Alavés om Guidetti igen den här veckan.

Publicerad 2020-01-13 kl 07:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå