POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Manchester United överens med Fernandes

Sportings portugisiske mittfältare Bruno Fernandes, 25, har under en längre tid varit ett hett villebråd på transfermarknaden. 25-åringen imponerade förra säsongen med 32 mål och 18 assist på 53 matcher i alla turneringar och har den här säsongen följt upp det med 13 mål och 13 assist på 24 matcher totalt.

Fernandes spekulerades redan i somras vara aktuell för en flytt, men blev då kvar i den portugisiska storklubben. Nu kan det i stället bli en flytt till en ny klubb i januari månad.

Sport Witness rapporterade i förra veckan att Sportings president Frederico Varandas befann sig i England för att diskutera en möjlig övergång för spelaren till Manchester United. Den engelska klubben var redan i somras intresserad av Fernandes för en prislapp som uppgavs vara 70 miljoner pund, drygt 800 miljoner kronor och ska ha varit den part som bjudit in till mötet.

Nu uppger italienske Gazzetta Dello Sport-journalisten Nicolo Schira att parterna ska vara överens, i varje fall Fernandes och United. Spelaren och klubben ska vara överens om ett avtal till 2025 värt sex miljoner euro, drygt 63 miljoner kronor om året. United förväntas även komma överens med Sporting på tisdag.

Fernandes har avtal med Sporting fram till sommaren 2023.

Publicerad 2020-01-13 kl 10:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå