POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Valverde kan få sparken under måndagen

Barcelona-tränaren Ernesto Valverde har  – trots två raka ligatitlar – varit föremål för kritik. Barcelona tappade under våren 2018 en 4-1-ledning till uttåg mot Roma i Champions League-kvartsfinalen och tappade i fjol en 3-0-ledning till uttåg mot Liverpool i Champions League-semifinalen, något som resulterat i frågetecken.

Barcelona toppar fortsatt La Liga och är vidare till åttondelsfinal i Champions League, men trots det kan Valverde, efter ett styrelsemöte som ska äga rum under måndagen, få sparken. Detta bara dagar efter att laget åkt ut mot Atlético Madrid i semifinalen i spanska supercupen, rapporterar spanska tidningen Mundo Deportivo.

Barcelona uppges sedan tidigare ha fått nobben av både Ronald Koeman och Xavi, men ska även vilja ha Mauricio Pochettino som ny huvudtränare.

Publicerad 2020-01-13 kl 10:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå