POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Officiellt: Gif Sundsvall bryter med Omar Eddahri

Inför förra säsongen lämnade Omar Eddahri Djurgården för spel med Gif Sundsvall. 29-åringen presterade bra under sin första tid i Giffarna, men blev tidigt skadad och saknades under stora delar av säsongen.

Under fjolåret noterades Eddahri för tre mål och en assist i det Sundsvall som degraderades från allsvenskan.

Men någon fortsättning i klubben blir det inte för 29-åringen. ST-Sporten meddelar att parterna bryter med varandra med omedelbar verkan.

– Vi avslutar vårt samarbete i morgon, den femtonde januari. Vi önskar varandra lycka till och konstaterar att det inte blev som vi hade hoppats, men så är det i den här branschen ibland, säger GIF:s sportchef Urban Hagblom till tidningen.

Vad orsakerna är bakom beslutet?

–  Ibland blir det väldigt bra och ibland mindre bra. Vi kan väl konstatera att vårt samarbete med Omar Eddahri blev mindre bra. Det är en spelare med enorma fotbollskvaliteter, men hans personlighet fungerade kanske inte optimalt i den här gruppen utifrån vad vi jobbar med för karaktärer, säger Hagblom.

På frågan om Eddahri har visat upp en dålig karaktär svarar Hagblom följande:

– Nej, men han har en annan karaktär. Och det skulle vi kanske tagit reda på. Vi hade ett för stort fokus på hans fotbollskvalitet.

Eddahri är därmed fri att hitta ny klubb. Tidigare i sin karriär har han – utöver Djurgården – representerat klubbar som Sirius, AFC Eskilstuna och marockanska Ittihad Tanger.

Publicerad 2020-01-14 kl 18:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå