POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Officiellt: Salomonsson på lån till japanska andraligan

Emil Salomonsson, 30, lämnade efter säsongen 2018 IFK Göteborg för spel i japanska högstaligan med Sanfrecce Hiroshima, men lämnar nu efter ett år klubben. Sanfrecce Hiroshima, som i fjol blev sexa i ligaspelet, meddelade nyligen att Salomonsson lånas ut över den kommande säsongen till Aviska Fukuoka, som i fjol slutade på 16:e-plats i den japanska andradivisionen.

Salomonsson var under första halvan av förra säsongen ordinarie i Sanfrecce Hiroshima, men skadade sig i mitten av säsongen och missade därmed sju raka matcher i ligan innan han var tillbaka på bänken. Därefter lyckades han inte ta tillbaka sin startplats och avslutade säsongen med inhopp varierat med matcher helt utan speltid.

Salomonsson tilölhörde mellan sommaren 2011 och vintern 2019 IFK Göteborg. Dessförinnan gjorde han flera säsonger i Halmstads BK.

Publicerad 2020-01-14 kl 08:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå