Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk tidning: Guidetti väldigt nära flytt till Tyskland

Sillybloggen

Landslagsanfallaren John Guidetti, 27, har under den här säsongen fått ont om speltid med Deportivo Alavés i La Liga. Anfallaren är hittills noterad för sex matcher den här säsongen och kom senast till spel den 17 december mot Real Jaén i spanska cupen. Senast svensken spelade i ligan var också den 3 november i fjol.

Guidetti, som även fick ont om speltid under förra säsongen, spekuleras därmed vara aktuell för en flytt för att få mer speltid inför sommarens EM. Anfallaren har bland annat placerats i tidigare klubben Feyenoord, men även i mexikanska klubben Cruz Azul.

I går, tisdag, uppgav W-Radio i Mexiko, via journalisten Carlos Córdova, att Guidetti tycks vara närmare Feyenoord än Cruz Azul. Den nederländska klubben ska till skillnad från den mexikanska ha kommit med ett erbjudande till Alavés, skriver Córdova och hänvisar till spanska källor. A Hora Noticias å sin sida menar att Cruz Azul väntas kontakta Alavés om Guidetti igen den här veckan.

Annons

Men under tisdagen kom Marca med nyheter om svenskens framtid. Enligt den spanska tidningen, som uppger att flera källor pekar på samma sak, är Guidetti ytterst nära en flytt till Tyskland. Vilken klubb det rör sig om framgår inte i artikeln.

Den 27-årige svensken är på jakt efter speltid för att få en plats i EM-truppen i sommar.

Publicerad 2020-01-14 16:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto