POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Milan satsar på ny back - vill värva från Tottenham

Milan förstärkte under måndagen backlinjen med danske mittbacken Simon Kjaer och kan nu även värva en ny högerback som ersättare till Andrea Conti och Davide Calabria. Enligt Football.london är Milan ute efter Tottenhams ivorianske högerback Serge Aurier och ska vara redo att lägga ett bud värt 15 miljoner euro, drygt 158 miljoner kronor på backen.

Aurier, som under sommaren 2016 tog steget över till Tottenham från Paris Saint-Germain, är hittills noterad för 21 matcher i alla turneringar den här säsongen och kan möjligen med ett kontrakt till sommaren 2022 vara svår att läsa.

Football.london menar dock att Milan har ett trumfkort i sitt försök att värva Aurier, då Spurs, enligt The Guardian, ska vilja plocka in Milan-anfallaren Krzysztof Piatek på lån som ersätter till skadade Harry Kane över resten av säsongen. Milan uppges samtidigt helst sälja polacken. Football.london har också uppgifter om att Piatek kan användas i affären för att få ner Auriers prislapp.

Milan vann senast med 2-0 mot Cagliari och är på tiondeplats i Serie A.

Publicerad 2020-01-14 kl 07:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå