POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6d

Grekisk media: Miljoner skiljer AEK och Bajen om Tankovic

Muamer Tankovic har ett kontrakt med Hammarby som löper ut i sommar och han är aktuell för en flytt utomlands. Under vintern har han varit nära att genomföra en övergång till Serie A-klubben Genoa, men den ser ut att gå i stöpet.

En annan klubb som den offensive mittfältaren kopplas ihop med är AEK Aten. Nu skriver den grekiska sajten SDNA, som hänvisar till Live Sport, att det för tillfället skiljer omkring två miljoner kronor mellan de båda klubbarna i förhandlingarna om Tankovic.

AEK ska hittills ha velat betala 600 000 euro, medan Hammarby sägs kräva 800 000 euro för landslagsmannen.

I dagarna sa 24-åringen följande om sin framtid:

– Det är mycket som går igenom mitt huvud just nu. Helst av allt skulle jag bara vilja fokusera på min fotboll. Men det är mycket samtal som försiggår och det är mycket prat och diskussioner, om jag ska stanna eller om jag ska gå vidare. Det är klubbar som hör av sig. Fönstret är ju öppet nu så folk kommer ringa till höger och vänster, från alla olika håll. Men helst vill jag fokusera på fotbollen.

Publicerad 2020-01-15 kl 16:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå