POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Uppgifter: Inters sportchef i London för att värva Eriksen och Giroud

Inters sportchef, Piero Ausilio, befann sig under onsdagen i London för att försöka värva Tottenhams Christian Eriksen och Chelseas Oliver Giroud till den italienska klubben, uppger flera italienska medier.

– Om vi kan förbättra truppen så gör vi det, säger Ausilio enligt Football-Italia.

Så sent som i går, tisdag, skrev Sky Sports Italia att Eriksen ska vara överens med Inter om en övergång. Det enda som återstår är att Tottenham och Inter ska enas om övergångssumman. Danskens kontrakt med Spurs löper ut till sommaren och Inter hoppas kunna köpa loss mittfältaren för omkring 150 miljoner kronor.

När det gäller Giroud, vars kontrakt med Chelsea också går ut i sommar, skriver Football-Italia att han har sagt nej till alla andra bud för att återförenas med Antonio Conte i Milano. Sky Sport Italia skriver dessutom att Giroud ska ha accepterat en lönesänkning för att få igenom flytten.

Publicerad 2020-01-15 kl 23:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå