Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Eddahri förhandlar med kinesisk klubb

Sillybloggen

I tisdags i veckan meddelade Gif Sundsvall och Omar Eddahri att man bryter avtalet parterna emellan. I samma veva som det blev klart att Eddahri skulle lämna Giffarna gav sportchefen Urban Hagblom sin förklaring till varför man gick skilda vägar. Till Sundsvalls Tidning sa sportchefen att Eddahris ”personlighet kanske inte fungerade optimalt i den här gruppen utifrån vad vi jobbar med för karaktärer” och att han hade ”en annan karaktär”.

Eddahri själv förstod inte vad Hagblom menade med sina uttalanden.

– Det var lite luddigt, jag förstod inte riktigt vad han menade. Det var väl kanske lite bitterhet med tanke på att de åkte ur. Jag spelade sex matcher från start och gjorde fem poäng, så Urban vet vad jag kan. Det är kanske lätt att spotta ur sig något sådant när man är bitter. Jag skickar styrkekramar till honom och önskar honom lycka till, sa Eddahri till Fotbollskanalen tidigare i veckan.

När Fotbollskanalen frågade Eddahri om det fanns intressen från klubbar i dagsläget svarade han följande:

– Helt ärligt har jag inte kommit så långt eftersom det här med Sundsvall är helt färskt. Jag får sätta mig ner med min agent Blash Hosseini och se över vilka alternativ som finns.

Annons

Men redan nu uppger Expressen att Eddahri under onsdagskvällen reste till England för att förhandla med den kinesiska klubben Heilongjiang Lava Spring FC – som just nu befinner sig på träningsläger i England. Till vardags spelar klubben i den kinesiska andraligan. Parterna uppges nu förhandla om en potentiell övergång.

– Ja, det stämmer att jag är i London. Jag ska träffa klubben sedan får vi se vad som händer. Jag kan inte säger mer än så, säger han till tidningen.

Publicerad 2020-01-16 23:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto