POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Uppgifter: Eftertraktade talangen väljer mellan Chelsea och United

Arsenal, Real Madrid och Valencia uppges inte längre vara med i racet om Lilles eftertraktade talang Boubakary Soumare, utan den 20-årige mittfältaren ska nu välja mellan två klubbar: Chelsea och Manchester United, skriver Sky Sports.

Enligt Sky ska talangen göra sitt val mellan de båda engelska klubbarna innan januarifönstret stänger. Såväl United som Chelsea har fört samtal med Soumare men spelaren förväntas inte göra ett val förrän efter matchen mot Paris Saint-Germain den 26 januari.

20-åringen, som är en box till box-mittfältare, påminner enligt många om Paul Pogba i sitt spelsätt. Den här säsongen har Soumare imponerat stort i Lille och är noterad för 23 framträdanden, varav sex matcher i Champions League.

Soumares nuvarande avtal med Lille löper ut sommaren 2022.

Publicerad 2020-01-16 kl 19:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå