POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Klubbarna inte överens – United kan gå miste om Fernandes

Följetongen fortsätter.

För tre dagar sedan uppgav Gazzetta dello Sport att Manchester United var överens med Bruno Fernandes. Avtalet uppges gälla fram till säsongsslutet 2025, värt drygt 63 miljoner kronor om året. Gazettan skrev även i måndags att United förväntades komma överens med Fernandes klubb, Sporting, under tisdagen.

Men överens är klubbarna inte.

Enligt Sport Witness kräver Sporting 65 miljoner euro för mittfältaren, medan United ”bara” är villiga att betala 50 miljoner euro, motsvarande 528 miljoner kronor, för portugisen. Just nu skiljer 15 miljoner euro klubbarna åt – och hostar United inte upp mellanskillnaden skriver tidningen nu att affären kan vara i fara.

Publicerad 2020-01-16 kl 23:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå