POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Provträningen fortsätter för Olsson: "Det är pågående"

Martin Olsson har inte spelat fotboll sedan i slutet av 2018 då han skadade hälsenan allvarligt. Nyligen togs ytterbacken ut i landslagets januaritrupp – men innan den avslutande matchen mot Kosovo som han var tänkt att starta i lämnade han truppen. Detta på grund av att det dykt upp en intresserad klubb.

Det visade sig senare vara West Bromwich och i måndags skrev Expressen att svensken var nära en övergång och att han kunde komma att presenteras redan samma vecka.

Olsson har dock inte blivit klar för WBA än, utan han har i stället provspelat med klubben sedan i måndags. Till Birmingham Mail säger tränaren Slaven Bilic att Olsson kommer att fortsätta göra så även nästa vecka, och att något beslut ännu inte är taget.

– Han har varit här sedan i måndags och det är pågående, säger han till tidningen.

– Vi blev lite kort om spelare på grund av skador på den positionen. Nathan (Ferguson) och Kieran (Gibbs) blev båda skadade. Vi är i ett läge där vi inte vill ha för stor trupp men ibland händer saker och man hamnar i en dålig sits. Vi ville undvika det eftersom U23-truppen inte har de spelarna som kan kliva in om det skulle behövas.

Bilic förklarar att det är flera faktorer som talar till Olssons fördel.

– Martin var tillgänglig. Han har inte spelat på ett tag nu men han är väldigt erfaren. Han är i en bra ålder och har mycket erfarenhet.

Martin Olssons senaste klubblag var Swansea.

Publicerad 2020-01-17 kl 09:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå