POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Hammarby får fyra miljoner kronor för anfallare

Hammarby-anfallaren Nikola Djurdjic, 33, är, enligt Expressen, detaljer från en flytt till en klubb i kinesiska andraligan, då parterna ska vara nära att komma överens. Djurdjic var i onsdags inte med på Hammarbys träning efter ett avslöjande från FotbollDirekt om att Hammarby nobbat ett bud från en kinesisk klubb värt två och en halv miljon kronor, men tränade under torsdagen med laget igen utan att uttala sig om det missade passet.

– Just nu kan jag inte säga så mycket mer. När soppan är klar kommer jag kalla till någon liten form av presskonferens, sa sportchefen Jesper Jansson till Aftonbladet tidigare under fredagen och bekräftade då samtidigt att Bajen förhandlar med en klubb.

Nu uppger Fotboll Sthlm att den kinesiska klubben är Chengdu Better City FC, som i fjol blev uppflyttat från den kinesiska tredjeligan till den kinesiska andraligan, och att Bajen får drygt fyra miljoner kronor för anfallaren. Enligt sajten kan även Djurdjic bli klar redan i helgen, samtidigt som det är just lönen som lockar serben.

Även Expressenhar uppgifter om att Bajen väntas få mellan fyra och fem miljoner kronor för anfallaren.

Djurdjic kom inför säsongen 2018 till Bajen från danska klubben Randers och har avtal över säsongen 2021. 33-åringen stod i fjol för 13 mål och åtta assist på 27 matcher i allsvenskan. Under 2018 blev det också 13 mål, men fem assist på 27 seriematcher.

Publicerad 2020-01-17 kl 18:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå