POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Hernandez ersätter Ibrahimovic - blir bäst betald i MLS

Tidigare Manchester United-anfallaren Javier “Chicharito” Hernandez, 31, lämnade förra sommaren West Ham för spel i Sevilla, men kan efter bara ett halvår vara nära en ny flytt till Los Angeles Galaxy och MLS. LA Times rapporterar att Galaxy och Hernandez är överens om ett kontrakt som kommer att göra mexikanen bäst betald i hela MLS.

Tidningen skriver vidare att Hernandez därmed kommer att ersätta Zlatan Ibrahimovic, som i fjol lämnade klubben och nyligen skrev på för AC Milan.

Hernandez har avtal med Sevilla till sommaren 2022 och är hittills noterad för ett mål på nio framträdanden i den spanska högstaligan. Tidigare har han, utöver Manchester United och Sevilla, även representerat Bayer Leverkusen och Real Madrid i Europa.

Publicerad 2020-01-17 kl 23:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå