Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lyon lägger nytt stort bud på Kadewere - förhandlingar pågår

Sillybloggen

Tidigare Djurgården-anfallaren Tinotenda Kadewere, 24, lämnade sommaren 2018 Djurgården för spel i franska andradivisionsklubben Le Havre. Övergången landade då på runt 20 miljoner kronor och nu kan Stockholmsklubben få in mer pengar för anfallaren som under den här säsongen har varit glödhet i Frankrike med 18 mål och fyra assist på 20 ligamatcher, vilket lett till stort intresse från större klubbar.

Tidigare har det bland annat rapporterats om klubbar som Bournemouth, Southampton, Celtic och Marseille och nyligen även om ett bud på omkring 75 miljoner kronor från Lyon. Le Havre ska dock, enligt franska tidningen L’Equipe ha förkastat det budet för att få mer pengar för anfallaren och nu rapporterar tidningen om att Lyon därför har kommit med ett bättre bud.

Enligt L’Equipe ska det nya budet ligga på 14 miljoner euro inklusive bonusar, drygt 147 miljoner kronor. Förhandlingar pågår också, enligt uppgifterna, mellan lagen.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson bekräftade i december i fjol för Aftonbladet att Djurgården har en vidareförsäljningsklausul från förhandlingen med Le Havre 2018. Anfallarens avtal med Le Havre är fram till sommaren 2022.

Annons
Publicerad 2020-01-17 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto