POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Lyon lägger nytt stort bud på Kadewere - förhandlingar pågår

Tidigare Djurgården-anfallaren Tinotenda Kadewere, 24, lämnade sommaren 2018 Djurgården för spel i franska andradivisionsklubben Le Havre. Övergången landade då på runt 20 miljoner kronor och nu kan Stockholmsklubben få in mer pengar för anfallaren som under den här säsongen har varit glödhet i Frankrike med 18 mål och fyra assist på 20 ligamatcher, vilket lett till stort intresse från större klubbar.

Tidigare har det bland annat rapporterats om klubbar som Bournemouth, Southampton, Celtic och Marseille och nyligen även om ett bud på omkring 75 miljoner kronor från Lyon. Le Havre ska dock, enligt franska tidningen L’Equipe ha förkastat det budet för att få mer pengar för anfallaren och nu rapporterar tidningen om att Lyon därför har kommit med ett bättre bud.

Enligt L’Equipe ska det nya budet ligga på 14 miljoner euro inklusive bonusar, drygt 147 miljoner kronor. Förhandlingar pågår också, enligt uppgifterna, mellan lagen.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson bekräftade i december i fjol för Aftonbladet att Djurgården har en vidareförsäljningsklausul från förhandlingen med Le Havre 2018. Anfallarens avtal med Le Havre är fram till sommaren 2022.

Publicerad 2020-01-17 kl 17:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå