Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Aek Aten uppges vara optimistisk om att få Tankovic - som är högsta prio för grekiska klubben

Sillybloggen

Muamer Tankovics flytt till Genoa föll i stöpet och istället har han ett kontrakt som bara sträcker sig fram till sommaren med Hammarby. Den senaste tiden har Aek Aten istället seglat upp som en favorit till att värva svensken, men enligt SDNA skiljde det omkring mellan två miljoner kronor mellan klubbarna i förhandlingarna. Tidningen menade att Aek ville betala 600 000 euro, medan Bajen ska vilja ha 800 000 euro.

Nu skriver SDNA återigen om intresset från Aten och säger att klubben är optimistisk att få igenom en affär. Dessutom ska landslagssvensken vara högsta prio för Aek Aten, som helst ska vilja få till en affär redan i januari istället för att vänta till att Tankovics kontrakt går ut till sommaren.

Tankovic uttalade sig under Sveriges landslagsläger i Qatar om framtiden.

– Det är mycket som går igenom mitt huvud just nu. Helst av allt skulle jag bara vilja fokusera på min fotboll. Men det är mycket samtal som försiggår och det är mycket prat och diskussioner, om jag ska stanna eller om jag ska gå vidare. Det är klubbar som hör av sig. Fönstret är ju öppet nu så folk kommer ringa till höger och vänster, från alla olika håll. Men helst vill jag fokusera på fotbollen, sa han då.

Annons
Publicerad 2020-01-18 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto