POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Arteta om nyförvärv: "Tittar på möjligheter"

Arsenal har ännu inte värvat i januari-fönstret och efter lördagens kryss mot Sheffield United fick chefstränaren Mikel Arteta åter frågor om han vill ha in någon ny spelare till resten av säsongen. Spanjoren sa då att klubben tittar på nyförvärv, men att det är för tidigt att uttala sig mycket mer än så om det.

– Omständigheterna förändras varje dag och vi får både fler skador och avstängningar. Vi är där vi är på marknaden och vi tittar på möjligheter som skulle kunna förbättra oss och ge oss mer stabilitet på olika områden, men det är för tidigt att säga något, säger han enligt Sky Sports.

Arteta ville dock inte uttala sig om klubben tittar på spelare att låna eller köpa in.

– Jag vet inte. Klubben vet mer än vad jag vet.

Arsenal är placerat på tiondeplats i Premier League.

Publicerad 2020-01-18 kl 19:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå