Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klubbarna närmar sig överenskommelse - Fernandes kan ha gjort sin sista match: ”Hoppas inte det”

Sillybloggen

Redan tidigare i veckan uppgavs Manchester United vara överens med Bruno Fernandes om ett kontrakt fram till 2025, men United var då inte överens med Sporting Lissabon om en övergångssumma för mittfältaren.

Nu uppger Sky Sports att klubbarna närmar sig en överenskommelse som kan bli så dyr som 60 miljoner pund, cirka 740 miljoner kronor. Av dem ska 43 miljoner vara en fast summa, medan de sista 17 miljonerna pund ska komma i form av klausuler.

På fredagen spelade Sporting mot Benfica på hemmaplan och Fernandes spelade hela matchen. Efteråt menade tränaren Silas att han gärna behåller lagkaptenen, men kunde inte säga om matchen var hans sista i Sporting-tröjan.

– Jag hoppas inte det. Men än så länge vet jag inte och Bruno vet inte. Vi kommer försöka behålla honom i mer matcher, men det är inte upp till oss, säger han enligt Record.

Annons

Sky Sports skriver också att Fernandes mycket väl kan komma till Anfield under söndagen för att se Uniteds Premier League-match mot Liverpool från läktaren.

Publicerad 2020-01-18 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto