POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Hansson uppges kunna lämna Hannover för återkomst till Nederländerna - dagar efter Guidettis ankomst

Emil Hansson valde i somras att lämna nederländska Feyenoord och istället ansluta till tyska Hannover 96 på en permanent övergång. Det kom efter att han spelat den sista säsongen på lån i andradivisionslaget RKC Waalwijk.

Nu uppger tyska Bild att Hansson kan vara på väg tillbaka till Waalwijk, som gick upp till Eredivise förra säsongen. Hansson har stått för 14 framträdanden under säsongen i ligaspelet, men har mestadels fått agera inhoppare.

Enligt den tyska tidningen ska Waalwijk vilja låna in svensken resten av säsongen och den tyska klubben ska vilja att Hansson får speltid. Klubben värvade under lördagen mittfältaren Dominik Kaiser, vilket gör att Hansson får ännu mer konkurrens om speltiden i Hannover.

Bara i fredags anslöt John Guidetti till 2.Bundesliga-klubben på lån från spanska Alaves.

Publicerad 2020-01-19 kl 12:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå