POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Sundsvall vill behålla Mitov Nilsson: "Tror det finns en chans"

Gif Sundsvall knöt i somras till sig målvakten David Mitov Nilsson från IFK Norrköping på ett avtal som sträckte sig över resten av säsongen. Nu har kontraktet gått ut, men Sundsvall vill förlänga med honom. Och man tror det finns en öppning för det, trots att man ramlade ur allsvenskan i fjol.

– Jag hoppas, sedan vet jag inte. Det är klart att om vi varit hans absoluta förstaval hade det redan varit påskrivet, så ärlig kan man ju vara. Men han har ju inte skrivit på för någon annan heller så av den anledningen hoppas vi och tror att det finns en chans, säger assisterande tränaren Tommy Naurin till Sundsvalls Tidning.

Mitov Nilsson, 29, höll säsongen 2019 två nollor på elva matcher i Gif Sundsvall.

Publicerad 2020-01-19 kl 12:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå