POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Besiktas uppges visa intresse för Jimmy Durmaz

Jimmy Durmaz har inte lyckats slå sig in i Galatasaray sedan flytten till Turkiet förra sommaren. Svensken blev petad ur lagets Champions League-trupp och i ligan har han bara spelat i sju av lagets 15 matcher.

För ett par veckor sedan rapporterade flertalet medier att den turkiska jumbon, Kayserispor, ville låna in 30-åringen resten av säsongen. Nu uppger flera turkiska medier, bland dem Posta och Ajansspor, att även Besiktas är intresserat av Durmaz.

Den turkiska storklubben ligger tio poäng efter serieledande Sivasspor efter 18 omgångar, lika många poäng som Galatasaray. Det framgår inte av de turkiska medierna om Besiktas vill låna in Durmaz eller om klubben vill köpa honom från Galatasaray.

Publicerad 2020-01-20 kl 20:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå