Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Beijmo tränar med U23-laget i Bremen: ”Samtidigt letar vi efter en ny klubb”

Sillybloggen

Felix Beijmo var förra året utlånad från Werder Bremen till Malmö FF, som han spelade 12 matcher med under hösten. Nu har lånet gått ut, men högerbacken är inte en del av Bremens planer för våren. Tidigare meddelade Bremen att Beijmo hade fått längre ledighet fram till den 14 januari, samtidigt som han letade efter en ny klubb.

Svensken har fortfarande inte hittat någon ny klubb, men för att han ska få lagträning under tiden Bremen hittar en ny klubb har klubben och sportchefen Frank Baumann bestämt att Beijmo ska träna med klubbens U23-lag.

– Efter att Felix höll sig själv i form de senaste veckorna ville vi ge honom möjligheten att träna med ett lag. Därför kommer han att börja träna med U23-laget den här eftermiddagen (tisdag). Samtidigt letar vi efter en ny klubb för honom där han kan få regelbunden speltid, säger Baumann till klubbens hemsida.

I oktober berättade Beijmo i en intervju med Fotbollskanalen att han räknade med att bli utlånad från Bremen igen när lånet till MFF gått ut.

Annons

– Jag tror att vi kommer att prata efter säsongen i och med att jag då blir en Werder Bremen-spelare igen om inget skrivs på innan första januari. Då blir det i sådana fall tillbaka dit, men som det ser ut nu har de full trupp där och tog in en högerback på lån när jag gick på lån. Troligtvis kommer det att komma en ny utlåning för mig i vinter, men det är inget jag har klart nu eller vet vad det kommer att bli, sa Beijmo då.

Publicerad 2020-01-21 20:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto