POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Inter värvar: Först Moses, sen Eriksen

Italiensk media spinner vidare på ett välbekant tema under tisdagen: Inters värvningar. Victor Moses anländer under dagen för läkarundersökning. Klubben har en överenskommelse med Chelsea om lån med köpoption (tio miljoner euro). Ett nytt möte om Christian Eriksen väntar också i dag.

Sky Sport Italia bullar upp med: ”Inter-Eriksen: Kommer genombrottet i dag. Agenten träffar Tottenham?”. Londonklubben vill att han ska ha en mindre del av kakan. Inter hoppas få klart med affären denna vecka. Inters sportchef Ausilio sa i går till Sky: ”För Moses finns en principöverenskommelse. Vi har lagt ett bud på Eriksen och väntar nu svar från Tottenham”.

Corriere dello Sport har just Ausilios uttalande som bakgrund till den stora bilden på Christian Eriksen över hela förstasidan. Tidningen spetsar också till situationen med ”15 miljoner euro finns på bordet. Ett besked väntas de närmaste timmarna”.

Publicerad 2020-01-21 kl 08:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå