POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Johansson uppges vara överens med Blåvitt – kan presenteras de kommande veckorna

I förra veckan rapporterade GT att Jakob Johansson med familj planerar att flytta hem till Göteborg till sommaren. Tidningen menade också att en flytt till IFK Göteborg till sommaren ”med största sannolikhet” skulle ske, då mittfältarens kontrakt går ut med franska Rennes.

– Inga kommentarer. Du får prata med Blåvitt om det. Men jag har en väldigt bra dialog med klubben och det är ett hett alternativ. Men vad som händer till sommaren är inte klart. Jag har inte pratat med Rennes om en förlängning, men det vore direkt oproffsigt att stänga några dörrar, sa Johansson själv till GT.

Nu rapporterar Expressen att Johansson är muntligt överens med Blåvitt och att det bara återstår små detaljer innan övergången är helt klart. Blåvitt ska hoppas kunna presentera Johansson inom de kommande veckorna.

I sin förra sejour i IFK Göteborg gjorde 23 mål på 197 matcher för klubben. Just nu rehabiliterar han en knäskada han fick i augusti förra året.

Publicerad 2020-01-21 kl 12:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå