Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Norrby värvar mittfältstalang från division 1

Sillybloggen

Rasmus Örqvist har spelat i Skövde AIK:s A-lag de senaste fem åren, trots hans unga ålder. 21-åringenhar nu tagit nästa kliv i karriären, då Norrby meddelar att han har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

– Det känns riktigt bra. Jag har varit och tränat med laget i en och en halv vecka nu och bara fått positiva intryck, både gällande stämningen i laget och om föreningen överlag.  Det känns verkligen som att jag har tagit rätt beslut, säger han till klubbens hemsida.

– Att få chansen att försöka slå sig in på den här nivån känns väldigt bra för att jag ska kunna ta nästa kliv som fotbollsspelare.

Norrbys sportchef Lasse Nilsson om nyförvärvet till klubbens hemsida:

– Han har flera fina säsonger i division 1 bakom sig. Det är något som skapat intresse hos flera klubbar. Därför känns det såklart väldigt kul att det är vi som lyckats knyta honom till oss. Med Rasmus signatur fortsätter vi på inslagen väg med att få hit unga lovande spelare i vårt geografiska närområde.

Annons

Örqvist har gjort 71 matcher i division 1 för Skövde och har noterats för 16 mål och nio assist.

Publicerad 2020-01-21 22:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto