POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Bara en tidsfråga innan Adu lämnar AIK - förväntas säljas till utländsk klubb

Enoch Kofi Adu sitter på ett utgående kontrakt med AIK och när klubben värvade Ebenezer Ofori fick AIK ytterligare ett namn på mittfältet.  Sportchefen Björn Wesström öppnade nyligen för att Adu kan komma att lämna AIK.

– Det får vi se. Vi ska ha en köpare om vi ska sälja och där är vi inte än. Det är klart att det inte är helt onaturligt att tänka den tanken, att det är spelare som konkurrerar på kanske liknande positioner. Samtidigt kan man aldrig få för många bra spelare i en trupp, sa han till Fotbollskanalen.

Adu själv menade att han inte är på väg någonstans.

– Jag stannar. Jag har ju kontrakt, sa 29-åringen till Fotbollskanalen.

Nu uppger Expressen att det bara är en tidsfråga innan mittfältaren säljs till en utländsk klubb. Det ska också finnas intresse för spelare. Fotbollskanalen har tidigare rapporterat om kinesiskt intresse för Adu.

Ghananen Adu kom till AIK i oktober 2017 och har gjort 70 tävlingsmatcher för Solnaklubben.

Publicerad 2020-01-21 kl 12:53

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå