POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Inter har träffat United - vill värva talangfull mittfältare

Inter gjorde nyligen klart med en värvning av Ashley Young från Manchester United och kan nu värva ytterligare en spelare  – Tahith Chong, 20 – från den engelska storklubben. Enligt Sky Sport Italia har Inter träffat företrädare från Manchester United och fört samtal om spelaren.

Chong tog under sommaren 2016 steget över från Feyenoords U17-lag till Manchester Uniteds U18-lag, men har sedan dess inte fått speciellt gott om speltid i klubbens A-lag. Den här säsongen är han endast noterad för två matcher i Premier League, tre matcher i Europa League, en match i FA-cupen och en match i ligacupen.

Tidigare har den unge nederländaren även kopplats ihop med en övergång till den kinesiska klubben Jiangsu Suning.

Publicerad 2020-01-22 kl 15:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå