POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Kampen om Dani Olmo trappas upp

Dinamo Zagrebs guldklimp Dani Olmo är en het potatis på den europeiska transfermarknaden. 21-årigen har tidigare varit nära en övergång till spanska storklubben Barcelona men nu kommer italienska Sky Sport med nya uppgifter som säger att flera europeiska klubbar hoppas på mittfältarens underskrift.

Uppgifterna säger att Milan inte har gett upp hoppet om Olmo än samtidigt som Wolverhampton och RB Leipzig är två andra klubbar som är med i dragkampen. Den italienska tidningen skriver vidare att även Wolves ska ha lagt ett bud på 30 miljoner euro samtidigt som Leipzigs bud på 16 miljoner euro uppges fått nobben.

Mittfältaren har ett framgångsrikt tid bakom sig i Dinamo Zagreb där han imponerat med 20 mål och 18 assist på 80 totalt matcher.

Publicerad 2020-01-22 kl 13:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå