POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Lundevall lämnade Elfsborg - flyttar nu till Asien

Simon Lundevall, 31, lämnade efter förra säsongen Elfsborg vid kontraktets slut. 31-åringen kom till klubben inför säsongen 2015 efter flera år i Gefle och ser nu ut att för första gången flytta till en klubb utomlands.

GT uppger att Lundevall under onsdagen landade i New Dehli, Indien och att han – om allt går som planerat – kommer att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och skriva på ett kontrakt till och med mars med option på ett år till med den indiska klubben North East United FC, som spelar i den indiska högstaligan. 

Lundevall stod i fjol för ett mål och en assist på 21 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2020-01-22 kl 10:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå