Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kopparbergs/Göteborg uppges jaga landslagsstjärnan Stina Blackstenius

Sillybloggen

Stina Blackstenius återvände förra vintern till damallsvenskan och Linköping, för att kunna få rejält med speltid inför förra sommarens VM. Anfallaren skrev då ett tvåårskontrakt med klubben och under 2019 stod hon för nio mål och fyra assist på 22 matcher.

Nu uppger GP att 23-åringen jagas av Kopparbergs/Göteborg, fjolårstvåan i damallsvenskan och vinnare av svenska cupen. Enligt tidningen pågår det diskussioner mellan klubbarna, som dock ska påverkas av att Linköping tidigare i år tappade Mimmi Larsson till Rosengård. Det gör att Linköping har en knaper anfallslinje, med bara Lina Hurtig i den positionen förutom Blackstenius.

– Tyvärr har jag inga kommentarer för tillfället, säger klubbens ordförande Peter Bronsman till tidningen.

Göteborg har redan en stark anfallsuppsättning där landslagsanfallarna Rebecka Blomqvist och Pauline Hammarlund även har sällskap av Evelyn Ijeh.

Annons

Blackstenius har genomgående varit Peter Gerhardssons förstaval i landslagets anfall, där hon på 54 landskamper noterats frö 15 mål.

Publicerad 2020-01-23 21:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto