POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Hiljemark nära flytt till danska ligaledarna

Oscar Hiljemark valde i somras att gå till ryska Dinamo Moskva på lån från italienska Genoa. Men tiden i Ryssland har inte blivit någon succé för mittfältaren, som bara fått göra fyra inhopp i ligaspelet på tio omgångar.

Nu rapporterar både Sportbladet och Ekstrabladet att svensken istället är nära en flytt till danska ligaledarna Midtjylland. Klubben var intresserad av Hiljemark redan i somras och har nu återupptagit sitt intresse för 27-åringen.

Hiljemark har tidigare varit en återkommande del i det svenska landslaget och har 27 landskamper på meritlistan. En skadefylld vår förra året har han hamnat utanför landslaget och hans senaste landskamp kom mot Slovaken i oktober 2018.

Publicerad 2020-01-23 kl 20:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå