POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Inter och Newcastle överens - ytter går på lån

Inter värvade inför den här säsongen österrikiske yttern Valentino Lazaro, 23, från Hertha Berlin, men utan att hittills ha gett 23-åringen särskilt mycket speltid. Lazaro är så här långt noterad för två assist på elva matcher i alla turneringar och nu ser spelaren – bara efter ett halvår – ut att lämna den italienska storklubben.

Sky Sports uppger att Inter är överens med Newcastle om ett låneavtal och att Lazaro är på plats i England för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen. Svenske landslagsbacken Emil Krafth ser därmed nu ut att få en ny konkurrent om sin position som vingback på högerkanten i Premier League-laget.

Lazaro har tidigare även en bakgrund i bland annat Red Bull Salzburg.

Publicerad 2020-01-24 kl 10:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå