POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Spanska storlaget ger sig in i kampen om Eriksen

Även om den största hypen kring Christian Eriksen, 27, har lagt sig så är Tottenhams mittfältare fortfarande ryktenas man. Mycket har tidigare pekat på att Inter är det laget som sitter i förarsätet gällande Eriksens underskrift men nu ger sig ett nytt storlag in i dragkampen.

Sky Sports skriver att Barcelona har tagit kontakt med Tottenham för en eventuell värvning av dansken men uppgifterna betonar även att Eriksen ska ha träffat Tottenhams ledning under tisdagen för att betona att han vill flytta till Milano och Inter.

Publicerad 2020-01-24 kl 07:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå