Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Eliasson drar till sig intresse - italienska storklubben uppges ge sig in i jakten med tre andra klubbar

Sillybloggen

Niclas Eliasson har stått för en fin säsong i Championship och är uppe i toppen och slåss av seriens assistliga med tio målgivande passningar. På de 24 matcher svensken har spelat har han även lyckats göra tre mål.

Samtidigt har han ett kontrakt som går ut till sommaren, där Bristol dock förväntas utnyttja en option för att lägga till ett år på avtalet. Det hindrar dock inte flera klubbar från att visa sitt intresse för Eliasson och nu rapporteras det om flertalet klubbar som vill knyta till sig svensken.

Dels uppger engelska The Times att Eliassons insatser i Championship har gjort att Burnley fått upp ögonen för svensken. Dessutom rapporterar Corriere dello Sport att Serie A-trean Lazio ger sig in i jakten om svensken, där både Celtic och Villarreal också nämns vara intresserade.

Eliasson pratade själv om sin situation i en intervju med Fotbollskanalen i november:

Annons

– Jag trivs bra i Bristol. Det är en bra klubb och jag trivs bra med livet utanför fotbollen också. Sedan får man se vad som händer. Det ligger inte bara i mina händer. Vi får se vad som finns och erbjuds. Som jag sa är jag inte jättestressad över situationen. Jag ska prestera varje vecka och göra det så bra som möjligt. Då kommer det att lösa sig, sa han då.

24-årige Eliasson kom till Bristol sommaren 2017 och har tidigare spelat i Falkenberg, AIK och IFK Norrköping.

Publicerad 2020-01-25 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto