Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal utmanar Everton om Real Madrid-mittfältare

Sillybloggen

Real Madrid-mittfältaren James Rodriguez, 28, har under de två senaste säsongerna varit utlånad till Bayern München, men återvände inför den här säsongen till “Marängerna” för spel i La Liga. Men hittills har det däremot endast blivit ett mål och en assist på elva matcher i alla turneringar den här säsongen, mycket på grund av skadeproblem.

Rodriguez kom senast till spel i La Liga i slutet av oktober i fjol, men gjorde däremot i veckan comeback från start mot Unionistas i Copa del Rey.

Colombianen har samtidigt spekulerats vara aktuell för en flytt till Everton, men nu verkar även Arsenal ge sig in i kampen. Enligt spanska tidningen As vill Arsenal utmana Everton om colombianen, som uppges kosta runt 434 miljoner kronor, men som också kan vara tillgänglig för ett lån över resten av säsongen.

Arsenals tränare Mikel Arteta rapporteras vilja få in någon spelare till inför säsongsavslutningen och möjligen kan Rodriguez vara den spelaren.

Annons
Publicerad 2020-01-26 22:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto