Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: HIF har nobbat mångmiljonbud på mittfältare

Sillybloggen

Helsingborgs IF:s talangfulle mittfältare Armin Gigovic, 17, gjorde i juli i fjol allsvensk debut mot Sirius och blev därefter totalt noterad för en assist på 14 seriematcher under säsongen. Gigovic, som har en bakgrund i HIF:s och Landskrona Bois ungdomsled, har efter insatserna i fjol lockat till sig intresse från utlandet och avslöjade nyligen att bland annat Premier League-klubben Wolverhampton, Ligue 1-klubben Amiens och ryska klubben CSKA Moskva visat intresse, men att han vill stanna i HIF.

– Det är såklart kul att höra, men jag är fortfarande ung och det är inget man ska lägga mycket fokus på, sa han till Fotboll Skåne. 

Nu uppger FotbollDirekt, som i fjol hade uppgifter om Wolverhamptons och CSKA Moskvas intresse för spelaren, att HIF ska ha tackat nej till ett “tvåsiffrigt miljonbelopp” på spelaren från en klubb i utlandet.

Sajten uppger också att ytterligare en klubb ska vara redo att lägga ett liknande bud, samtidigt som HIF helst vill sälja talangen i sommar, då klubben hoppas på ett högre belopp – om det nu inte skulle komma redan i vinter.

Gigovic har avtal med HIF över 2021.

Annons
Publicerad 2020-01-27 22:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto