Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bild på "mystisk man" skapade United-hysteri

Sillybloggen

Den här tiden på året kallas för silly season av en anledning.

Nu har det norske stjärnskottet Sander Berge fått erfara det. 21-åringen har imponerat i Genk de senaste åren och i dagarna kopplade brittisk media ihop honom med Manchester United. Under tisdagen satte så spekulationerna fart på riktigt – och historien blev en rejäl soppa.

Lokaltidningen Manchester Evening News United-reporter Samuel Luckhurst twittrade runt lunchtid svensk tid att Berge anlänt till Premier League-jättens träningsanläggning för att genomgå en läkarundersökning. Det efter att en person blivit skjutsad in genom portarna på Carrington.

Tidningar som Daily Mail och The Sun hann också publicera texter om att den norske landslagsmittfältaren var på plats hos United för att läkarundersökas.

Annons

Men när en bild på “Berge” i bilen började cirkulera på sociala medier konstaterades det snabbt att det inte alls var norrmannen som blev skjutsad in till träningsanläggningen.

Samuel Luckhurst har på Twitter gjort följande uppdateringar:

“Nu råder det förvirring kring om det var Sander Berge (!). Men ögonvittnen har sagt att en spelare kördes in för en “läkarundersökning”.

“Spelaren ser lite ut som Sander Berge men tydligen är det inte honom. Ber om ursäkt för tidigare förvirring/kaos”.

The Sun har också redigerat sin text och tabloiden skriver:

“Who are ya?”.

Tidningen rapporterar nu istället om en “mystisk man” och att det är oklart vem spelaren är.

Manchester Evening News rapporterar att det kan röra sig om en reservmålvakt.

Sander Berge uppges annars vara aktuell för en flytt till Sheffield United i Premier League. I dagarna har den norska tidningen VG rapporterat att klubben fått ett bud på Berge förkastat av Genk.

Annons

Publicerad 2020-01-28 13:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto