Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Olsen kan lämna Cagliari för utlåning till konkurrent

Sillybloggen

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen, 30, lämnade inför förra säsongen FC Köpenhamn för spel i Roma och var till en början förstemålvakt i laget för att sedan bli petad. Inför den här säsongen blev det därmed i stället utlåning till ligakonkurrenten Cagliari, där det har blivit gott om speltid, men än dock fick svensken i helgen sitta på bänken, då konkurrenten Alessio Cragno, som under senaste två säsongerna varit förstemålvakt i laget, var tillbaka efter skada och gjorde sin första match för säsongen.

Nu uppger Tuttomercatoweb.com att Olsen, vars låneavtal med Cagliari sträcker sig över den här säsongen, möjligen kan vara aktuell för utlåning till en annan klubb i Serie A. Enligt sajten ska Parma vara intresserat av att låna svensken med anledning av en skada på förstemålvakten Luigi Sepe. Parma uppges dock även se över möjligheten att plocka in Ionut Radu, som inför den här säsongen blev utlånad från Inter till Genoa.

I Parma spelar sedan tidigare Olsens landsmän Riccardo Gagliolo och Dejan Kulusevski, som är utlånad från Juventus. Parma är sjua i Serie A, medan Cagliari är sexa i ligan.

Olsen är den här säsongen noterad för 15 framträdanden i Serie A. Målvakten har avtal med Roma fram till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2020-01-28 23:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto