Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Rehn bekräftade nytt avtal - men lämnar redan nu division 1-klubb

Sillybloggen

Tränaren Stefan Rehn, som ledde IFK Göteborg till SM-guld 2007, tog i maj 2018 över som ny huvudtränare i Utsikten. Under förra säsongen ledde han laget till en tredjeplats i division 1 södra och kom sedan i december i fjol överens med föreningen om ett nytt avtal över två år, något han också bekräftade för Göteborgs-Posten.

– Det är skönt, man känner att klubben är på och det blir roligare att titta uppåt och försöka bygga ett så bra lag som möjligt, sa han till tidningen då.

Men redan nu lämnar tränaren föreningen.

Utsikten meddelar, via sin hemsida, att parterna går skilda vägar med anledning av att “Utsikten har varit tvungna att omförhandla de ekonomiska villkor som fanns mellan parterna” och att de inte har “kunnat komma överens om en fortsättning tillsammans”.

Göteborgs-Posten rapporterade även tidigare under onsdagen att Rehn skulle lämna föreningen och att avtalet, som Rehn bekräftade för tidningen i december, endast var en muntlig överenskommelse.

Annons

I mitten av december i fjol tog förre Gais-tränaren Bosko Orovic över som ny sportchef i föreningen. Han kallade då föreningens ledarstab för “stark” med Rehn.

– Det är grymt kul att vara tillbaka i Utsikten. Jag har bara goda minnen från min tid här. Jag ser fram emot att arbeta för klubben igen och ihop med en stark ledarstab med Stefan Rehn i spetsen, sa han i en kommentar på föreningens hemsida.

Rehn hade även en framgångsrik spelarkarriär med sex mål på 45 A-landskamper och med spel i klubbar som Djurgården, IFK Göteborg och Everton.

Publicerad 2020-01-29 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto