Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenhams "plan B" - vill värva från Chelsea

Sillybloggen

Tottenhams anfallsstjärna Harry Kane är skadad och blir borta ett tag framöver. Därmed är José Mourinho ute efter en anfallsvärvning i januari och har bland annat rapporterats vilja ha in Alexander Isaks anfallskonkurrent i Real Sociedad Willian José, men även Milans polske anfallare Krzysztof Piatek. Enligt italienska Sky verkar det dock inte bli någon värvning från varken Real Sociedad eller Milan, vilket talar för en “plan B”, utöver värvningen av Steven Bergwijn, som blev presenterad tidigare under tisdagen.

Sky uppger att Tottenham nu i stället har siktet inställt på Chelseas franske anfallare Olivier Giroud, som den här säsongen har fått ont om speltid och behöver få matcher för att komma i form inför sommarens EM. Giroud har tidigare rapporterats vara aktuell för Inter, men ännu har ingen övergång dit blivit presenterad och därmed kan fransmannen nu i stället vara aktuell för en flytt till Tottenham.  33-åringen ska även vara öppen för att stanna i London, där han har bott sedan flytten till Arsenal sommaren 2012.

Giroud anslöt vintern 2018 till Chelsea från lokalrivalen Arsenal och har avtal med Londonklubben fram till i sommar. Den här säsongen är han hittills noterad för ett mål på sju matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2020-01-29 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto