Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan uppges överens med Wigan - förstärker backlinjen

Sillybloggen

Milan uppges nu vara nära att genomföra en lite oväntad värvning från Championship. Sky Sports rapporterar att Milan är överens med Wigan om en prislapp på 10 miljoner pund, drygt 125 miljoner kronor för en värvning av backen Antonee Robinson, 22.

Milan gick under torsdagskvällen ut med att vänsterbacken Ricardo Rodriguez går på lån över resten av säsongen till nederländska klubben PSV Eindhoven och därmed ser Robinson, som också är vänsterback, ut att bli ersättare till Rodriguez i laget.

Robinson är fostrad i Everton och lämnade förra sommaren Liverpool-klubben permanent för flytt till Wigan. Tidigare hade han varit utlånad från Everton till Wigan. Den här säsongen är han noterad för ett mål på 30 matcher för Wigan i alla turneringar. 22-åringen har aldrig fått spela i Premier League, men har däremot 85 matcher i Championship, tre matcher i ligacupen och två matcher i FA-cupen på cv:t.

Annons

Robinson har även bland annat sju A-landskamper för USA:s landslag på meritlistan, men även två landskamper för landets U23-lag.

Publicerad 2020-01-30 23:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto