Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter knapp speltid - Ravel Morrison aktuell för Championship-lag

Sillybloggen

Förre Manchester United-talangen Ravel Morrison, 26, skrev i februari i fjol på för Östersunds FK, men gjorde bara sex matcher för föreningen i allsvenskan innan han under sommaren lämnade föreningen för flytt till Premier League-laget Sheffield United, just nu åtta i högstaligan. I Sheffield har det dock blivit knapp speltid den här säsongen med endast fyra matcher i alla turneringar och därmed kan han nu vara aktuell för ett nytt klubbyte för spel i Championship.

Engelska tidningen The Sun uppger att Middlesbrough och tränaren Jonathan Woodgate är redo att ge Morrison en chans att få fart på sin karriär igen. Middlesbrough, som är på 17:e-plats i Championship, uppges hoppas på att kunna få Morrison i form igen för att den forne talangen ska leva upp till sin omskrivna potential. Enligt tidningen kan det bli ett avtal som sträcker sig över resten av säsongen, även om engelsmannen har kontrakt med Sheffield United fram till sommaren 2020.

Morrison har tidigare, utöver United och ÖFK, tillhört klubbar som West Ham, Birmingham City, Cardiff, Lazio och Atlas. Bland annat har han 18 matcher i Premier League och 55 matcher i Championship på cv:t.

Annons
Publicerad 2020-01-30 19:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto