Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sky: Man United överväger nytt bud på norrman

51v

Joshua King, som tidigare varit en del av Manchester Uniteds akademi under tiden som nuvarande A-lagsmanagern Ole Gunnar Solskjær jobbade där, kopplas ihop med Premier League-jätten. Under torsdagen skrev the Telegraph att United fått ett bud på forwarden förkastat av Bournemouth och nu hävdar Sky Sports att klubben överväger att presentera ett andra bud.

King är den här säsongen noterad för tre mål och två assist på 17 matcher i alla turneringar. Totalt har han gjort 45 mål och 13 assist på 151 matcher i Premier League, samt sex mål och tio assist på 88 matcher i Championship. På meritlistan finns även bland annat 17 mål på 46 A-landskamper för det norska landslaget.

ANNONS
Publicerad 2020-01-31 kl 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto